Roben se vraća u Premijer ligu?

Procjenjuje se da će Bavarci za njegovu slobodu tražiti 10 miliona eura, što neće biti problema za Čelzi, Totenhem i Arsenal, koji su zainteresovani da ga dovedu
0 komentar(a)
Roben, Foto: Reuters
Roben, Foto: Reuters
Ažurirano: 04.03.2012. 11:11h

Arjen Roben najozbiljnije razmišlja da se vrati u Premijer ligu, gdje je igrao tri sezone sa puno uspjeha za Čelzi.

On je bio strijelac dva gola u pobjedi Holandije nad Engleskom na Vembliju (3:2) u srijedu, kada je podsjetio na svoje najbolje dane.

Ove sezone, zbog čestih povreda, malo igra u Bajernu, a nalazi se na meti kritika medija i pojedinih članova uprave kluba, što je ubrzalo odluku da napusti Minhen.

Procjenjuje se da će Bavarci za njegovu slobodu tražiti 10 miliona eura, što neće biti problema za Čelzi, Totenhem i Arsenal, koji su zainteresovani da ga dovedu.

Roben je za "plavce” igrao od 2004. do 2007. godine i na 67 mečeva dao je 15 golova.

Uslijedio je potom prelazak u Real, a 28. avgusta 2009. stavio je paraf na ugovor sa Bajernom, dok su Madriđani na ime obeštećenja dobili 25 miliona eura.

Odmah u prvoj sezoni počeo je da se isplaćuje, jer je dao nekoliko važnih golova, a sve je krunisao izborom za najboljeg fudbalera Njemačke. Dobio je čak 72 odsto glasova.

Problemi su počeli na startu prošle sezone kada je zbog problema sa tetivom pauzirao dva mjeseca i od tada nikako nije uspio da se vrati u staru formu.

Bonus video: