Anćeloti: Mislimo na Pata, ali ima i drugih

Pari Sen Žermen je u januaru bio blizu angažmana brazilskog napadača, ali je sve stopirao Silvio Berluskoni, predsjednik Milana.
0 komentar(a)
Pato, Foto: Reuters
Pato, Foto: Reuters
Ažurirano: 03.03.2012. 13:06h

U intervjuu za Raisport, odgovarajući na pitanje da li će na kraju sezone Alešandre Pato doći u Pari Sen Žermen, Karlo Anćeloti je kazao das u u zimskom prelaznom roku tražili napadača, i da nije bilo previše izbora.

“Ne možemo da kažemo da nam je Pato bio po ukusu u januaru, a da neće biti u junu. Ali, imamo i druge igrače u mislima”, ostao je misteriozan trener PSŽ-a, koji je Pata trenirao dok je bio na klupi Milana.

Pari Sen Žermen je u januaru bio blizu angažmana brazilskog napadača, ali je sve stopirao Silvio Berluskoni, predsjednik Milana.

Pato se prije dva dana ponovo povrijedio, 13. put u posljednje dvije godine i neće igrati u revanš meču osmine finala Lige šampiona protiv Arsenala.

On je u Milan stigao prije pet četiri i po godine iz brazilskog Internasionala i do sada je odigrao 141 utakmicu i postigao 61 gol.

Za reprezentaciju Brazila odigrao je 18 utakmica i postigao šest golova.

Anćeloti je govorio i o šansama Milana da osvoji Ligu šampiona.

“Španske ekipe imaju nešto više od svih ostalih. U svakom slučaju, Alegri (trener Milana) je do sada dobro radio, i možda Milan bude iznenađenje ove godine u Ligi šampiona – istakao je Anćeloti, koji je osim Milana u karijeri trenirao i Juventus i Čelzi.

Bonus video: