Tevez za dvije nedjelje u sastavu?

Dvadesetosmogodišnji Tevez vratio se treninzima posljednjih dana februaru, ali Manćini tvrdi da je potrebno strpljenje da argentinski reprezentativac povrati punu kondiciju i formu
0 komentar(a)
Tevez, Foto: REUTERS
Tevez, Foto: REUTERS
Ažurirano: 02.03.2012. 18:26h

Argentinac Karlos Tevez je dvije nedelje daleko od povratka u sastav prvog tima Mančester sitija, rekao je menadžer "građana” Roberto Manćini.

Kontroverzni fudbaler u srijedu nije impresionirao Italijana u rezervnom sastavu i u svojoj prvoj utakmicu poslije pet mjeseci, nakon što je u septembru odbio da uđe u igru protiv Bajerna u Ligi šampiona.

Dvadesetosmogodišnji Tevez vratio se treninzima posljednjih dana februaru, ali Manćini tvrdi da je potrebno strpljenje da argentinski reprezentativac povrati punu kondiciju i formu.

"Mislim da mu treba najmanje još dvije nedelje, a za to vrijeme važno je da odigra dvije ili tri utakmice sa rezervama. On mora da igra na velikom terenu. Za njega je ovo kao predsezona, poslije tri mjeseca nije lako igrati. U ovom trenutku ne može da igra, ali možda bude spreman za dvije nedelje”, rekao je Manćini engleskim medijima.

Bonus video: