Janko Simović tri godine u Dinamu iz Kijeva

"Vjerujem da ću da se uklopim, a kao što sam već rekao imam veliku pomoć od makedonskog saigrača Popova, te Srbina Ninkovića. Vjerujem da će sve ići kako treba", rekao je Simović.
209 pregleda 0 komentar(a)
Janko Simović, Foto: Fcdynamo.kiev.ua
Janko Simović, Foto: Fcdynamo.kiev.ua
Ažurirano: 01.03.2012. 23:32h

Proba je uspjela, dosadašnji štoper Mogrena Janko Simović nastaviće karijeru u ukrajinskom gigantu - Dinamu iz Kijeva. Crnogorski fudbaler proveo je pet-šest dana sa ukrajinskim timom na pripremama u Izraelu, a potom nakon prijateljskog meča sa Makabijem iz Haife potpisao trogodišnji ugovor.

Simović se vratio sa ekipom u Kijev i sada ga očekuje nova faza dokazivanja...

"Proveo sam tri sata na ljekarskim pregledima. Zadovoljan sam svime, i uslovima koje sam dobio i činjenicom da sam došao u veliki klub, najveći u Ukrajini. U minulom periodu uvjerio sam se da se ovdje jače radi nego u Crnoj Gori. Sada je bitno da se uklopim, da dobijem šansu da zaigram. Zahvaljujem menadžeru Radosavu Buliću i ekipi koja mi je pomogla da dođem u Dinamo", rekao je Simović.

Na klupskom sajtu navodi se da je crnogorski defanzivac ostavio pozitivan utisak na trenera Jurija Sjomina u kontrolnom meču sa Makabijem iz Haife (ukrajinski tim je slavio sa ubjedljivih 5:0).

Dojučerašnji defanzivac Budvana poštuje konkurenciju, ali je se ne plaši...

"Vjerujem da ću da se uklopim, a kao što sam već rekao imam veliku pomoć od makedonskog saigrača Popova, te Srbina Ninkovića. Vjerujem, dakle, da će sve ići kako treba", zaključio je Simović.

Dinamo je na polusezoni lider ukrajinskog šampionata sa bodom prednosti u odnosu na Šahtjor iz Donjecka.

Bonus video: