Saša Balić potpisao za Krivbas

Krivbas je iz grada Krivi rog, u centralnoj Ukrajini, sa jednakim brojem stanovnika kao i cijela Crna Gora - oko 650 hiljada.
238 pregleda 0 komentar(a)
Balic, Foto: Savo Prelevic
Balic, Foto: Savo Prelevic
Ažurirano: 02.03.2012. 08:58h

Mladi i povremeni seniorski reprezentativac Crne Gore Saša Balić potpisao je četvorogodišnji ugovor sa ukrajinskim Krivbasom, javili su ukraijinski mediji.

Balić je od 2009. godine s velikim uspjehom nosio dres hrvatskog Intera iz Zaprešića. Za dvije sezone odigrao je 47 utakmica i postigao tri gola, a dobio je i priliku da debituje za seniorsku reprezentaciju Crne Gore, nakon nastupa u omladinskoj i mladoj reprezentaciji.

Balić je kod prethodnog selektora Zlatka Kranjčara odigrao tri utakmice, bio je i starter protiv Velsa u Kardifu u kvalifikacijama. Standardni je član mlade reorezentacije (odigrao devet utakmica), a nije dobio poziv selektora Duška Vlaisavljevića za prijateljski meč u Slovačkoj samo zbog toga što je ¸putovao u Ukrajinu da pronađe novi klub.

Ispostavilo se da se radi o Krivbasu, trenutno petoplasiranom timu ukrajinskog šampionata. Krivbas je iz grada Krivi rog, u centralnoj Ukrajini, sa jednakim brojem stanovnika kao i cijela Crna Gora - oko 650 hiljada.

Bonus video: