Murinjo traži kuću u Londonu

"Jose's London house hunt", ekskluzivno je objavio "San", uz fotografiju na kojoj se vidi kako Murinjo razgovara sa nepoznatim čovjekom na pločniku ispred jedne kuće u elitnom dijelu grada pod nazivom - Čelzi.
0 komentar(a)
Ažurirano: 29.02.2012. 11:48h

Kratki klupski predah zbog obaveza reprezentacije Žoze Murinjo je iskoristio da skokne do Londona - tamo je, tvrde engleski mediji, razgledao kuće na nekoliko lokacija radi kupovine.

"Jose's London house hunt", ekskluzivno je objavio "San", uz fotografiju na kojoj se vidi kako Murinjo razgovara sa nepoznatim čovjekom na pločniku ispred jedne kuće u elitnom dijelu grada pod nazivom - Čelzi.

"Ovo ne znači da se vraća u Ćelzi. U igri je i Totenhem", tvrdi "San".

Naravno, Murinjovo pojavljivanje u Londonu, i to baš zbog kupovine kuće, samo je raspirilo maštu engleskih medija i pojačalo glasine da je povratak Portugalca u Englesku - "gotova stvar", i to već na ljeto, bez obzira na bilans trofeja u Realu.

Prošlog mjeseca, na šou programu jedne španske televizije nazvanom "Punto Pelota", ekskluzivno je objavljeno da Murinjo napušta Real u junu. "Specijalni" je, kako je saopšteno na emisiji, razočaran neprestanim spletkama na Realovom dvoru - uključujući i odnos navijača, pisanja medija...

"Sandej tajms" je koji dan kasnije objavio da je Murinjov povratak u Englesku definitivan, samo se ne za ime kluba. "Murinjo je odlučio da se vrati, pa je među menadžerima vodećih engleskih klubova izbilo pravo komešanje", objavio je list.

Istog dana, trener Čelzija Andre Viljaš-Boaš je komentarisao eventualni Murinjov povratak.

- On je trener takvog kalibra da svaki menadžer u Engleskoj mora da osjeća neku vrstu pritiska da će izgubiti posao!

Upravo je Murinjov povratak u Čelzi, tvrdi "San", najrealnija opcija, nakon što je Viljaš-Boaš zaređao sa lošim rezultatima.

Nije, međutim, ni to presudno. "San" se poziva na Murinjovu raniju izjavu da na "Stemford bridžu" nije završio posao i da bi mogao ponovo da sarađuje sa Romanom Abramovičem.

Svo to vrijeme, Murinjo u Madridu nije ni potvrdio ni demantovao glasnije. Oni koji ga bolje poznaju tvrde da polako sprema teren za odstupnicu.

Real u Primeri ima čak deset bodova više od Barselone i vjerovatno će osvojiti titulu.

Bonus video: