Čistiće igrači, učenici i lokalna uprava

Fudbalski klub Lovćen pozvao je sve simpatizere i građane Cetinja da uzmu učešće u akciji čišćenja sniježnog pokrivača sa terena na Obilića poljani. Akcija će biti upriličena 1. marta
0 komentar(a)
Ažurirano: 29.02.2012. 10:28h

Fudbalski klub Lovćen pozvao je sve simpatizere i građane Cetinja da uzmu učešće u akciji čišćenja sniježnog pokrivača sa terena na Obilića poljani. Akcija će biti upriličena u četvrtak, 1. marta, sa početkom u 11 časova.

S druge strane, Prijestonica Cetinje juče je organizovala čišćenje mehanizacijom i tom prilikom uklonjen je veći dio snijega sa terena, međutim, kako ne bi došlo do većih oštećenja travnjaka, preostali dio sniježnog pokrivača biće očišćen zahvaljujući angažmanu ljudstva. Čišćenje, odnosno osposobljavanje terena u što skorijem vremenskom roku, neophodno je, prije svega, kako bi prvotimci najstarijeg crnogorskog fudbalskog kluba početak proljećne polusezone dočekali u svom gradu. Naime, 11. marta, na Cetinju će biti odigran meč protiv Zete, koji za Lovćen ima izuzetan značaj u pogledu borbe za prvoligaški opstanak. Već sedam dana kasnije, na Cetinju će gostovati i Dečić.

Učešće u akciji već su najavili prvotimci i članovi mlađih kategorija Lovćena, zaposleni u lokalnoj upravi, koji će za tu priliku obezbijediti i neophodno oruđe za rad, kao i učenici dijela cetinjskih obrazovnih ustanova.

Galerija

Bonus video: