Bufon na udaru Saveza sudija

Bufon je, naime, nakon utakmice istakao da nije vidio da li je lopta prešla gol liniju nakon šuta Muntarija, ali i da ne bi priznao arbitrima sve i da je bio siguran da je gol regularan
0 komentar(a)
Bufon, Foto: Beta/AP
Bufon, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 27.02.2012. 21:28h

Šef Saveza italijanskih fudbalskih sudija (AIA) Marćelo Nići okarakterisao je golmana Juventusa Đanluiđija Bufona kao loš primjer mladima zbog izjava koje je dao nakon subotnjeg derbija Serije A između Milana i Juventusa (1:1).

Bufon je, naime, nakon utakmice istakao da nije vidio da li je lopta prešla gol liniju nakon šuta Muntarija, ali i da ne bi priznao arbitrima sve i da je bio siguran da je gol regularan.

“Tada nisam bio svjestan svoje pozicije, ali kada sam naknadno pogledao snimak vidio sam da je lopta prešla crtu. No, moram da budem iskren i kažem kako i da sam vidio da je lopta u golu, ne bih to rekao sudiji", rekao je Bufon.

Ta izjava kapitena reprezentacije Italije je pomalo naljutila Nićija.

"Rekao je stvari koje bi bilo bolje da je prećutao, jer nisu dobar primjer mladima. Svako ima pravo na mišljenje, ali mora da bude oprezan znajući kako mladi slijede primjer velikih šampiona", izjavio je Nići.

Bonus video: