Dragan Bošković umjesto Pekovića

Novi kapiten Budućnosti sjajno je odigrao jesenju polusezonu u kojoj je postigao 11 golova i dijeli prvo mjesto na listi strijelaca sa saigračem Admirom Adrovićem.
1 komentar(a)
Dragan Bošković, Foto: Savo Prelević
Dragan Bošković, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 25.02.2012. 19:42h

Na spisku za predstojeći prijateljski meč sa Islandom našao se još jedan debitant - selektor Branko Brnović pozvao je ofanzivnog vezistu Budućnosti Dragana Boškovića. Fudbaler Budućnosti, kome je ovo prvi poziv u A selekciju, zamijeniće iskusnog Milorada Pekovića (otkazao zbog operacije slijepog crijeva).

Bošković je u decembru prošle godine i zvanično izabran za najboljeg igrača domaće lige u tradicionalnoj anketi u kojoj učestvuju treneri i kapiteni prvoligaških klubova. Novi kapiten Budućnosti sjajno je odigrao jesenju polusezonu u kojoj je postigao 11 golova i dijeli prvo mjesto na listi strijelaca sa saigračem Admirom Adrovićem.

Fudbaler Budućnosti je treći debitant na Brnovićevom spisku - golman portugalskog Nasionala Vladan Giljen je takođe naknadno pozvan umjesto povrijeđenog Srđana Blažića, dok je štoper Rudara Vladan Adžić već dobijao poziv, ali nije zaigrao za “sokole”. Na spisku je 20 fudbalera, a neizvjestan je dolazak beka Sava Pavićevića koji se žali na povredu.

Reprezentativci će se okupiti sjutra i odraditi prvi trening na kampu Budućnosti na Starom aerodromu od 16 časova, dok će selektor Brnović u podne održati konferenciju za medije u pres-sali Fudbalskog saveza Crne Gore.

Utakmica sa Islandom, prva u 2012. godini odigraće se u srijedu veče na stadionu pod Goricom (u 18 časova).

Bonus video: