Luis Enrike: Ako klub želi, poštovaću ugovor sa Romom

"Ako klub to želi, ja ću ostati u Romi do kraja ugovora, i biću srećan da to uradim”, kazao je Luis Enrike, koga ugovor sa rimskim klubom veže do june 2013. godine.
0 komentar(a)
Ažurirano: 25.02.2012. 16:26h

Na informacije koje dolaze iz Španije, da je jedan od glavnih kandidata za trenera Barselone ako Pep Gvardiola odluči da na ljeto napusti katalonski klub, trener Rome Luis Enrike mirno reaguje.

“Utopija je govoriti o budućnosti u fudbalu. Nema budućnosti. Jedina sigurna stvar je da je Roma dokazala da vjeruje u mene, čak i na početku sezone kada stvari nijesu išle baš najbolje. Ako klub to želi, ja ću ostati u Romi do kraja ugovora, i biću srećan da to uradim”, kazao je Luis Enrike, koga ugovor sa rimskim klubom veže do june 2013. godine.

Luis Enrikeu je još tokom ove sezone ponuđen produženje ugovora, ali je on tu priču odložio do kraja sezone, izjavivši da novi ugovor treba prvo da zasluži rezultatima.

“Da li je Roma početak ili vrhunac karijere, ne interesuje me. Ja živim sadašnjost, radim iz dana u dan na tome da poboljšam igru svoje ekipe, i ne znam šta će se kasnije dogoditi. Ne znam da li ću napustiti fudbal namon Rime, ne znam da li ću trenirati druge ekipe, ne interesuje me…”, dodao je trener “vučice”, koji je prošlog ljeta stigao iz Barselone, gdje je bio trener B tima.

Bonus video: