Pirs pozvao i Kempbela

Kapitensku traku će vjerovatno uzeti Stiven Džerard, umjesto “smijenjenog” (ujedno i povrijeđenog) Džona Terija
0 komentar(a)
Ažurirano: 23.02.2012. 14:27h

Privremeni engleski selektor Stjuart Pirs objavio je spisak igrača za prijateljski susret protiv Holandije koji se igra 29. februara na Vembliju.

Debitant u Gordom Albionu je Frejzer Kempbel. Napadač Sanderlenda ima 24 godine. Ponikao je u Mančester junajtedu, a pozajmljivan je Antverpenu, Halu i Totenhemu prije nego što je 2009. stigao na "Stadion svjetlosti".

Dugo se mučio sa povredama, a tek se prije mjesec vratio na teren. Bio je član mlade reprezentacije Engleske, u kojoj mu je trener bio upravo Pirs.

Kapelo ga nije htio, Pirs ga hoće: Majka Ričards

U relativno pomlađenu reprezentaciju pozvan je i oporavljeni vezista Mančester junajteda Tom Kleverli i bek Mančester sitija Majka Ričards, kojeg je Kapelo ignorisao

Među 25 igrača, međutim, nema Rija Ferdinanda i Franka Lamparda, a kapitensku traku će vjerovatno uzeti Stiven Džerard, umjesto “smijenjenog” (ujedno i povrijeđenog) Džona Terija.

Golmani

Skot Karson (Bursaspor)Džo Hart (Mančester siti)Robert Grin (Vest Hem)

Odbrana

Gari Kejhil (Čelzi)Ešli Kol (Čelzi)Lejton Bejns (Everton)Glen Džonson (Liverpul)Fil Džons (Mančester junajted)Majka Ričards (Mančester siti)Kris Smoling (Mančester junajted)Kajl Voker (Totenhem)

Vezni red

Garet Beri (Mančester siti)Tom Kleverli (Mančester junajted)Stjuart Dauning (Liverpul)Adam Džonson (Mančester siti)Stiven Džerard (Liverpul)Džejms Milner (Mančester siti)Skot Parker (Totenhem)Ešli Jang (Mančester junajted)Teo Volkot (Arsenal)

Napad

Daren Bent (Aston Vila)Frejzer Kempbel (Sanderlend)Danijel Staridž (Čelzi)Vejn Runi (Mančester junajted)Dani Velbek (Mančester junajted)

Galerija

Bonus video: