Tijago Mota: Odlazak Etoa je označio kraj velikog Intera

"Onog trenutka kada je Samuel Eto otišao iz Intera znao sam da je vrijeme da idem i ja. Njegov odlazak je imao veliku ulogu u mojoj odluci", rekao je Mota
0 komentar(a)
Mota, Foto: REUTERS
Mota, Foto: REUTERS
Ažurirano: 21.02.2012. 13:58h

Tijago Mota je u januarskom prelaznom roku napustio Inter i otišao u Pari Sen Žermen, a sada je u intervjuu za "Gazetu delo sport" otkrio da je odluku donio i ranije da ide iz italijanskog fudbala.

"Onog trenutka kada je Samuel Eto otišao iz Intera znao sam da je vrijeme da idem i ja. Njegov odlazak je imao veliku ulogu u mojoj odluci. Osjetio sam da je moja era u Interu završena", rekao je Mota.

Bivši fudbaler Barselone, Atletiko Madrida i Đenove vjeruje da je odlazak Kamerunca označio i kraj velikog Intera.

"Jako se odrazilo na tim što je Samuel otišao, jer je u svakom momentu pravio razliku na terenu. Naravno, Inter i sada ima prave igrače, Dijego Milito se vratio u formu, ali Eto je nešto posebno. Njegov odlazak je promijenio sve", istakao je Mota.

Italijanski reprezentativac se osvrnuo i na trenera sa kojima je radio u karijeri.

"Žoze Murinjo je najbolji kojeg poznajem, on je čudesan. Imao sam veliku sreću da radim sa najboljim trenerima - sa Frenkom Rajkardom u Barseloni, potom Murinjom u Interu, sada sa Karlom Anćelotijem u PSŽ-u", kazao je Mota.

Bonus video: