Barselona mora da požuri sa ugovorom za Gvardiolu

"Klub i navijači ne zaslužuju ovakvu situaciju. Žao mi je zbog svih Gvardiolinih navijača, ja sam jedan od njih", objasnio Minguela
0 komentar(a)
Gvardiola, Foto: REUTERS
Gvardiola, Foto: REUTERS
Ažurirano: 19.02.2012. 16:35h

Đozep Marija Minguela, bivši agent FIFA, pozvao je čelnike Barselone da brzo djeluju i ubijede Pepa Gvardiolu da produži ugovor.

Strateg Katalonaca je u subotu na konferenciji za štampu pred meč sa Valensijom da je zahvalan navijačima i čelnicima kluba na želji da i dalje ostane na klupi španskog i evropskog prvaka.

Sandro Rosel i saradnici iz uprave uporno tvrde da hoće da Gvardiola i dalje predvodi ekipu, a sam trener ne želi da potpiše višegodišnji ugovor, već samo na jednu sezonu.

"Klub i navijači ne zaslužuju ovakvu situaciju. Žao mi je zbog svih Gvardiolinih navijača, ja sam jedan od njih. Želio bih da pozovem predsjednika (Sandra Rosela) da djeluje brzo i da Gvardiola, koji je srećan u Barseloni, produži ugovor“, objasnio je Miguela.

Od kada je preuzeo Barselonu 2008. godine, Gvardiola je osvojio 13 trofeja, uključujući dvije titule prvaka Evrope i tri šampionske krune u Španiji.

Bonus video: