Gomez u Bajernu do 2017. godine

Gomez je u Bajern stigao 2009. godine iz Štutgarta kao slobodan igrač i potpisao je četvorogodišnji ugovor. Do sada je odigrao 82 meča uz 56 golova
0 komentar(a)
Mario Gomez, Foto: REUTERS
Mario Gomez, Foto: REUTERS
Ažurirano: 19.02.2012. 11:39h

Njemački reprezentativac Mario Gomez dogovio je sa čelnicima Bajerna produžetak saradnje, a inikasiraće 45 miliona eura, prenosi "Bild“.

Njemu sadašnji ugovor sa Bavarcima ističe ljeta 2013, a imao je godišnju platu od sedam miliona eura.

Novi ugovor važiće do juna 2017. godine, a po sezoni će zarađivati devet miliona eura, po čemu će postati najplaćeniji igrač njemačkog giganta.

Za sada nema zvanične potvrde ove informacije, a da je dogovor postignut može se naslutiti iz izjave Kristijana Nerlingera, sportskog direktora minhenskog kluba.

"Znamo da je Mariju lijepo u Minhenu i mislim da neće imati ništa protiv toga da još dugo ostane“, objasnio je Nerlinger.

Tokom priprema u Kataru za nastavak šampionat u Bundesligi i Ligi šampiona, Gomez je za njemačke medije rekao da želi da bude dio Bajerna i u narednim godinama.

Gomez je u Bajern stigao 2009. godine iz Štutgarta kao slobodan igrač i potpisao je četvorogodišnji ugovor. Do sada je odigrao 82 meča uz 56 golova.

Bonus video: