Luka Rotković traži novi motiv

"Nevjerovatno je zaista da mi se četiri dana pred početak drugog dijela sezone kaže da se vratim kući. Ali, šta da se radi, idem dalje", kaže Rotković.
158 pregleda 0 komentar(a)
Rotković, Foto: Savo Prelević
Rotković, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 19.02.2012. 08:58h

Iako je bio na pragu inostranog angažmana, doskorašnji špic Budućnosti Luka Rotković i u drugom dijelu sezone dokazivaće se na domaćoj sceni. Još je nepoznanica gdje će temperamentni napadač nastaviti karijeru, ali Rotkoviću su i dalje svježa sjećanja na Poljsku, tačnije na nesuđeni klub Viđev iz Lođa...

"Proveo sam 33 dana na pripremama, postigao i jedan pogodak, dok su mi dva gola poništena. Dva dana sam proveo na ljekarskim pregledima, a dobro sam propraćen i u tamošnjim medijima. Nakon svega, nevjerovatno je zaista da mi se četiri dana pred početak drugog dijela sezone kaže da se vratim kući. Ali, šta da se radi, idem dalje", kaže Rotković.

Sada slijedi novo dokazivanje na domaćoj prvoligaškoj sceni, a prije Budućnosti Rotković je ostavio veoma zapažen trag u Petrovcu.

Za njegovo ime vežu se i najveći uspjesi primorskog kluba - Rotković je postigao dva gola u istorijskom trijumfu protiv kiparskog Anortozisa, a isti igrač je postigao odlučujući pogodak i u finalu Kupa protiv Lovćena u maju 2009. godine.

Bivši kapiten Petrovca ne želi, međutim, da otkriva da li će se vratiti pod Malo brdo...

"Ne bih o imenima, u kontaktu sam sa nekoliko klubova", zaključio je Rotković.

Bonus video: