Ranijeri: Izvinjavam se navijačima i Moratiju, ali nema ostavke

“Morati, prodaj otpatke, Morati, prodaj otpatke”, bio je dio repertoara navijača Intera.
0 komentar(a)
Klaudio Ranijeri, Foto: Beta AP
Klaudio Ranijeri, Foto: Beta AP
Ažurirano: 18.02.2012. 10:55h

Inter je u agoniji – poraz na “Meaci” od Bolonje (0:3) bio je treći uzastopni u Seriji A, drugi kod kuće (nakon Novare), a računajući sva tri takmičenja “plavo-crni” posljednjih šest mečeva imaju remi i pet poraza.

"Izvinjavam se navijačima i predsjedniku (Moratiju). Situacija je veoma teška, igramo kao da na leđima imamo po 10 kilograma dodatnog tereta, a i sreća nam je potpuno okrenula leđa. Opet smo dobro počeli meč, stvorili nekoliko šansi, ali ih nijesmo iskoristili, a onda je Bolonja u minut postigla dva gola. Nakon toga je sve postalo mnogo teže ", rekao je Ranijeri.

Već naredne nedjelje Inter očekuje ih prvi meč osmine finala Lige šampiona protiv Olimpika u Marseju, a zatim još jedno teško gostovanje u Seriji A, ekipi Napolija, koja je Inter nedavno eliminisana u Kupu Italije.

"Moramo da budemo jedinstveni, da zbijemo redove i zajedno izađemo iz ove nezahvalne situacije", rekao je Ranijeri, i dodao da ne planira da podnese ostavku, već da još “više zasuče rukave i nađe način da ekipa izađe iz krize”.

Navijači Intera su podržavali ekipu do 0:2, ali su nakon trećeg gola počeli da negoduju, neki i da napuštaju stadion. Nakon utakmice dio navijača je ispred stadiona nastavio sa negodovanjem prilikom prolaska svakog igrača u automobile.

“Morati, prodaj otpatke, Morati, prodaj otpatke”, bio je dio repertoara navijača Intera.

Bonus video: