Igrači Bajera daju Mesijeve dresove na aukciju!

Manuel Fridrih i Mihal Kadlec u poluvremenu su se gotovo djetinjasto upustili u borbu ko će da dobije dres najboljeg svjetskog fudbalera, što je razljutilo sportskog direktora
0 komentar(a)
Mihal Kadlec, Manuel Fridrih i Lionel Mesi, Foto: Beta/AP
Mihal Kadlec, Manuel Fridrih i Lionel Mesi, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 16.02.2012. 12:54h

Rudi Feler, sportski direktor Bajer Leverkuzena, poručio je svojim igračima Mihalu Kadlecu i Manuelu Fridrihu da neće dugo uživati u plijenu kojeg su se dokopali - dresu Lionela Mesija.

Barselona je praktično već na “Baj areni” riješila pitanje ukupnog pobjednika osmine finala Lige šampiona, jer je pobijedila 3:1.

Poraz nije naljutio legendarnog njemačkog napadača, već ponašanje 27-godišnjeg češkog lijevog beka Kadleca (strijelac jedinog gola za “farmaceute”) i pet godina starijeg kapitena Fridriha.

Naime, njih dvojica su se na poluvremenu gotovo djetinjasto upustili u borbu koji će od njih dvojice da dobije dres najboljeg svjetskog fudbalera.

“Kao da nisu imali o čemu važnijem da razmišljaju”, poentirao je Bild.

Fridrih je dobio taj “okršaj” u poluvremenu protiv Kadleca i postao vlasnik Mesijevog dresa. Ipak, i uporni Čeh se nakon utakmice dokopao dragocjenog suvenira, što je razbjesnjelo Felera.

“Mogu da kažem da je 90 odsto ekipe bilo potpuno usredsređeno na utakmicu, ali njih dvojica su pretjerala. Što je previše, previše je. Nisam još razgovarao s njima, ali ću to učiniti. Garantujem vam da će obojica Mesijeve dresove da daju na aukciju za dobrotvorne svrhe”, ljutito je poručio Feler.

Zanimljivo, “Bild” je u tekstu napisao da je vezista Bajera Gonsalo Kastro već kaparisao Mesijev dres za revanš utakmicu. Pitanje je šta će biti sa njegovim suvenirom...

Bonus video: