PSŽ želi Luisa Suaresa

Nepoštovanje tradicije i obećanja koje je Suares dao Keniju Dalglišu da će pružiti ruku Patrisu Evri iznervirala je direktora Liverpula Ijana Ajra, zbog čega je odlazak i moguć
0 komentar(a)
Luis Suares i Patris Evra, Foto: Beta/AP
Luis Suares i Patris Evra, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 16.02.2012. 13:10h

Ugledni francuski sporski list “L'Ekip” objavio je da Pari Sen Žermen u ljetnjem prelaznom roku želi da dovede Luisa Suaresa.

Kontroverzni napadač je stvorio sebi mnogo problema u Liverpulu, jer je zbog rasnog vrijeđanja Patrisa Evre dobio osam mečeva suspenzije.

Klub sa “Enfilda” mu je to oprostio, ali je izgubio podršku kada je prethodnog vikenda odbio rukovanje sa Evrom prije meča sa Mančester junajtedom.

Nepoštovanje tradicije i obećanja koje je dao Keniju Dalglišu da će pružiti ruku Francuzu iznervirala je direktora Liverpula Ijana Ajra, koji je optužio Suaresa da je gestom na “Old trafordu” iznevjerio menadžera i cijeli klub.

S druge strane, PSŽ je glavni kandidat za naslov u Francuskoj, što garantuje mjesto u Ligi šampiona, dok je Liverpul trenutno tek sedmi u Premijeršipu i veliko je pitanje može li do 4. pozicije koja donosi kvalifikacije za najjače takmičenje.

Zagovornik njegovog transfera na “Park prinčeva” je kolega iz reprezentacije, štoper “svetaca” Dijego Lugano.

Suaresovim dolaskom, Karlo Anćeloti bi dobio ono što nije uspio da realizuje u zimskom prelaznom roku - sjajnog napadača. Kao što je poznato, Parižanima su izmakli i Alešandre Pato i Karlos Teves.

Bonus video: