Venger: Ovo je najgore izdanje ikada

“Bili smo očajni i u odbrani i u napadu, bilo je šokantno gledati kako nas Milan nadigrava na svakom dijelu terena. Ovo je naše ubjedljivo najgore izdanje u Evropi”, priznao je Venger
0 komentar(a)
Arsen Venger, Foto: Beta/AP
Arsen Venger, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 16.02.2012. 11:06h

Milan je razbio Arsenal, a Arsen Venger je veoma teško podnio poraz. Ne samo zbog rezultata, već više zbog igre, za koju kaže da je bila najgora u Evropi otkada je on na klupi Arsenala.

“Poraz može da vam se dogodi i kada dobro igrate. Ali, mi ni u jednom trenutku nismo bili u utakmici. Bili smo očajni i u odbrani i u napadu, bilo je šokantno gledati kako nas Milan nadigrava na svakom dijelu terena. Ovo je naše ubjedljivo najgore izdanje u Evropi, jer ni u jednom trenutku nismo bili ništa više od običnih posmatrača”, priznao je Venger.

Francuski trener poručuje da nema predaje, ali je svjestan da njegov tim nema šta da traži.

“Koncentrisaćemo se na naredne utakmice. Iako je ovaj rezultat katastrofalan, sezona nije gotova. Što se tiče revanša, moramo da budemo realni. Postoji statistička šansa, možda dva ili pet odsto da stignemo minus, ali realno gledano mi smo već ispali”.

Uz težak poraz, loša vijest je i povreda Lorana Košijelnija, koji je u 44. minutu morao da napusti teren.

“Izgleda da je koljeno u pitanju. Sigurno neće igrati protiv Sanderlenda sljedećeg vikenda u FA kupu. Baš nemamo sreće. Prvo smo izgubili Pera Mertezakera, a sada će da nam nedostaje i Košijelni”, zaključio je Venger.

Bonus video: