Navijač Junajteda želi da spriječi širenje Sitija

Lokalni list "Mančester ivning njuz " piše da je O'Brajen odbio ponudu Sitija vrijednu milion funti i tako ga poremetio u namjeri izgradnje sportskog kompleksa blizu svog stadiona
0 komentar(a)
Ažurirano: 14.02.2012. 13:03h

Navijač Mančester junajteda prodajom pet hiljada parcela svoje zemlje namjerava da blokira pokušaje gradskog rivala Sitija da na njima izgradi 100 miliona funti vrijedan trening kompleks.

Poslovni čovjek Šon O'Brajen parcele prodaje po 250 funti preko veb stranice "Unite Against the City" i nudi ih svakom "žestokom navijaču Junajteda ili bilo kome ko jako saosjeća s ovom borbom Davida i Golijata ", a kako bi naveo klub da pregovara individualno i pošteno za svaki dio zemlje.

Cilj njegove kampanje je "sprečavanje pokušaja Mančester sitija da zauzme zemlju u Istlendsu kako bi proširio svoju fudbalsku dominaciju", napisao je O'Brajen na svojoj veb stranici.

Lokalni list "Mančester ivning njuz " piše da je O'Brajen odbio ponudu Sitija vrijednu milion funti za zemlju, te ga je tako poremetio u namjeri izgradnje sportskog kompleksa blizu svog stadiona.

Mančestersko gradsko vijeće je izdalo nalog o obaveznoj prodaji kako bi prisililo O'Brajena da proda zemlju pod tržišnoj vrijednosti.

Siti se smatra najbogatijim fudbalskim klubom na svijetu nakon što ga je prije tri godine kupio Šeik Mansur bin Zajed Al Nahjan iz Abu Dabija.

Bonus video: