Teves: Vraćam se, iako me je Manćini tretirao kao psa

"Manćini mi je tada protiv Bajerna naredio kao psu da se zagrijem. Klub nikada nije rekao javnosti istinu o tome šta se stvarno dogodilo i zato sam bijesan”, rekao je Teves
0 komentar(a)
Tevez, Foto: Beta/AP
Tevez, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 14.02.2012. 10:18h

Sve je riješeno, Karlos Teves je i sam rekao da se vraća u Mančester i da je speman da pomogne Sitiju da se bori za trofeje.

Ipak, Apač je naglasio da to ne radi zbog menadžera Roberta Manćinija, već da želi da vrati povjerenje navijača koji su protiv njega "jer nisu dobro obaviješteni o svemu".

"Odlučio sam se da se vratim iz ličnih razloga, da okrenem situaciju i pridobijem navijače. Oni su se okrenuli protiv mene poslije meča sa Bajernom, jer nisu dobro obaviješteni šta se stvarno desilo", rekao je Teves.

Argentinac o Manćiniju nije promijenio mišljenje.

"Manćini mi je tada protiv Bajerna naredio kao psu da se zagrijem. Klub nikada nije rekao javnosti istinu o tome šta se stvarno dogodilo i zato sam bijesan”, rekao je Teves.

Na pitanje zašto nije želio da uđe u igru protiv Bajerna i izbjegne cijeli incident, Teves je kazao:

"Nije mi se dopalo kada je kod 2:0 za Bajern Manćini uveo De Jonga umjesto Džeka. Smatrao sam da je to defazivna izjava i odlučio sam da se vratim na klupu", istakao je bivši as Boke juniors.

Teves je potom rekao da se "Manćini mnogo promijenio od početka ove sezone".

"Robertove pozicije su ojačane od kada je došao Kun Aguero. Čovjek se promijenio. I prošle godine smo imali nesuglasice, umalo smo razmijenili i pesnice... Ali nikada nije rekao ni riječi. Sada ima bolji tim i misli da može da donosi važnije odluke. Ne znam o čemu se radi".

Bonus video: