Zimbru kaznio opuštenost Zete

"Odigrali smo lošije nego ranije mečeve, ekipu je stigao umor, a imajuću u vidu da se sjutra vraćamo u Crnu Goru, igrači su mislima već bili kod kuće", rekao je Rade Vešović, trener Zete.
63 pregleda 0 komentar(a)
Miroslav Kaluđerović, Foto: Savo Prelević
Miroslav Kaluđerović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 13.02.2012. 20:18h

Fudbaleri Zete poraženi su od Zimbrua u posljednjoj provjeri u Antaliji – moldavski tim slavio je sa 2:0, a oba gola postignuta su u prvom poluvremenu.

Ekipa iz Golubovaca je počela utakmicu u sastavu: Ivanović, A. Dabić, Novović, Kaluđerović, M. B. Radulović, Došljak, Z. Peličić, Burzanović, Božović, M. Dabić, Korać. Igrali su još: M. M. Radulović, V. Peličić, Zlatičanin, Vujačić, Kalačević, Smolović, Knežević, Boljević, Prenkić, Perazić.

"Odigrali smo lošije nego ranije mečeve, ekipu je sustigao umor, a imajuću u vidu da se sjutra vraćamo u Crnu Goru, igrači su mislima već bili kod kuće", istakao je Rade Vešović, trener Zete.

Interesantno da je crnogorski tim poražen u prvom i posljednjem meču u Turskoj (ekipa je na startu izgubila od Kairata). Zeta je u međuvremenu zabilježila tri pobjede – protiv Pandurija (Rumunija), bjeloruskog Torpeda i letonske Daugave, dok je meč sa Dačijom završen bez pobjednika (1:1).

"Prezadovoljan sam onim što smo napravili, uradili smo i više nego što je bilo u planu. Zadovoljan sam igrom i ponašanjem fudbalera", rekao je Vešović.

Iako je bilo dosta najava, Zeta nije “unovčila” nekog od fudbalera. Kompletna ekspedicija vraća se sjutra u domovinu. Nije, međutim, isključeno da naknadno dođe do nekog transfera, jer su u Turskoj ostvareni brojni kontakti...

Bonus video: