Pali i Letonci

"Uz dva gola imali smo još pet-šest šansi, a odigrali smo zaista odlično drugo poluvrijeme", rekao je Rade Vešović, trener Zete.
0 komentar(a)
Zeta, Foto: Vesko Belojević
Zeta, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 12.02.2012. 19:43h

Zeta je zabilježila treću pobjedu na pripremama u Antaliji - četa Rada Vešovića slavila je sa 2:1 protiv letonske Daugave na pripremnom turniru. Crnogorska ekipa prethodno je savladala Torpedo (Bjelorusija) i rumunski Panduri, a remizirala sa moldavskom Dačijom, te poražena od kazahstanskog Kairata.

Fudbalere Zete je na današnjem meču u vođstvo doveo Zlatičanin u 30. minutu, Daugava je izjednačila početkom drugog poluvremena, dok je Korać osigurao trijumf u 70. minutu.

Utakmicu su počeli: Ivanović, A. Dabić, M. Dabić, V. Peličić, M. B. Radulović, Došljak, Kalačević, Zlatičanin, Božović, Perazić, Orlandić. Igrali su još: Korać, Kaluđerović, Z. Peličić, Novović, Vujačić.

"Uz dva gola imali smo još pet-šest šansi, a odigrali smo zaista odlično drugo poluvrijeme. Tim je poznat, a sa nekoliko mlađih snaga imamo 13-14 igrača koji konkurišu za mjesto u startnoj postavi", rekao je Rade Vešović, trener Zete.

Zeta će sjutra od 11 časova po našem (sat kasnije po lokalnom vremenu) imati posljednju provjeru sa moldavskim Zimbruom, dok je za utorak ujutro planiran povratak...

"Odradili smo sve što je bilo u planu, nadamo se da će naš aerodrom biti otvoren i da ćemo moći da se vratimo u planiranom terminu", zaključio je Vešović.

Bonus video: