Kapelo u Moskvi pregovara sa Kerimovom

Želja Kerimova je i Holanđanin Vesli Snajder i izjavio je prije nekoliko dana da je pripremio dovoljno novca da ubijedi Inter da ga pusti
0 komentar(a)
Kapelo_1, Foto: REUTERS
Kapelo_1, Foto: REUTERS
Ažurirano: 12.02.2012. 14:16h

Anži se sprema da u ljetnjem prelaznom roku dovede na klupu Fabija Kapela, kao i ofanzivnog vezistu Intera Veslija Snajdera, prenosi "Totosport“.

Sulejman Kerimov, prebogati gazda kluba iz Mahačkalata, sprema unosan, "neprostojana“ ugovor za italijanskog stručnjaka, koji je u srijedu neočekivano podnio ostavku na mjesto selektora Engleske.

Kerimov je u decembru angažovao Jurija Kraznožana za novog trenera i sa njim potpisao petogodišnji ugovor. Međutim, to neće biti problem ako uspije da ubijedi Kapela da preuzme Anži.

Bivši trener Milana, Juventusa i Intera sada je najatraktivnijih na tržištu i mnogo klubova želi da ga angažuje.

Kapelo je, prema pisanju ruskog "Sport Ekspresa", u subotu doputovao u Moskvu, gdje bi trebalo da se sastane sa Kerimovom.

On je bio na kratkom odmoru u Švajcarskoj i u ruskoj prijestonici pregovara sa vlasnikom Anžija oko uslova da preuzme taj klub.

Ishod bi trebalo da bude poznat najkasnije tokom sutrašnjeg dana.

Želja Kerimova je i Holanđanin Vesli Snajder i izjavio je prije nekoliko dana da je pripremio dovoljno novca da ubijedi Inter da ga pusti.

Ako se desi taj scenario, sjajni vezista bi ponovo igrao u tandemu sa Semjuelom Etoom.

Prije dvije sezone njih dvojica su u dresu tima iz Milana osvojili driplu krunu.

Snajder se ove sezone muči sa povredama i formom, a i kada je spreman, trener Klaudio Ranijeri nikako da mu nađe poziciju koja mu najviše odgovara.

Bonus video: