Ilić: Nismo namjestili meč sa Partizanom

Funkcioner "zebri" je negirao da je klub namjestio pomenutu utakmicu sa Partizanom 2004. godine i da je u svlačionici fizički nasrnuo na Pejovića
0 komentar(a)
Slobodan Ilić, Foto: Vesti-online.com
Slobodan Ilić, Foto: Vesti-online.com
Ažurirano: 12.02.2012. 13:48h

Ispovjest Dragiše Pejovića, bivšeg fudbalera čačanskog Borca, u kojoj je, između ostalih neprijatnih iskustava u karijeri, naveo i da je igrao namještenu utakmicu protiv Partizana, uzburkala je fudbalsku javnost u Srbiji.

Ozbiljne optužbe sadašnji lijevi bek Bana iz Raške spreman je da ponovi i na poligrafu, kako je rekao, a ako se iste ispostave kao istinite, u problemu bi mogao da se nađe aktuelni sportski direktor Čačana Slobodan Ilić.

Funkcioner "zebri" je negirao da je klub namjestio pomenutu utakmicu sa Partizanom 2004. godine i da je u svlačionici fizički nasrnuo na Pejovića.

"Nije istina da smo namjestili utakmicu sa Partizanom, niti sa bilo kojim drugom klubom, jer to nikada nismo radili. Isto tako nije tačno da sam Pejoviću ikada prijetio, a kamoli da sam ga davio. I zašto je uopšte ćutao tolike godine i sada progovorio o svemu? Nije mi jasno. Ali, meni je savjest čista i mirno spavam. Imali smo mi nekih drugih problema sa Pejovićem, zbog njegovih odlazaka iz kluba i povrataka, ali neću o tome da pričam zbog njega. Želim mu svu sreću", rekao je Ilić za "Pres“, a prenosi Sportal.

Bonus video: