Rudar remizirao sa rumunskim Sportulom

Trojica rezervista bili su u glavnoj ulozi u 65. minutu - Bambur i Šljivančanin su počeli, a Nerić krunisao lijepu akciju svog tima i izjednačio na 1:1
0 komentar(a)
Rudar, Foto: Vesko Belojević
Rudar, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 10.02.2012. 19:25h

Rudar je bio u minusu protiv Sportula (Rumuni su poveli u 15. minutu), ali su Pljevljaci zaigrali bolje u drugom poluvremenu, kada je Nerić donio izjednačenje.

Fudbalerima Rudara je zapravo prijalo osvježenje sa klupe, a upravo trojica rezervista bili su u glavnoj ulozi u 65. minutu - Bambur i Šljivančanin su počeli, a Nerić krunisao lijepu akciju svog tima.

Utakmicu su počeli: Mijatović, Popović, Nestorović, Alić, Adžić, Francišković, Rustemović, Vlahović, Igumanović, I. Jovanović, Stojanović. Igrali su još: Bambur, Radusinović, Brnović, Kaluđerović, Ivanović, Šljivančanin, Bakoč, Nerić.

"U prvih 60 minuta nismo djelovali kako treba - igrali smo sporo, bezidejno. Vidjećemo šta je u pitanju, da li je to zbog umora... No, u posljednjih 30-ak minuta slika je bila drugačija, odigrali smo puno bolje", rekao je Srđan Kljajević, trener golmana Rudara.

Pljevljaci u ponedjeljak protiv moldavske Dačije imaju posljednju provjeru u Antaliji.

Bonus video: