Miroslav Klose opet u Bajernu

Klose je bio u Bajernu od 2007 do 2011 godine I odigrao ukupno 98 mečeva I postigao 24 gola.U tom periodu osvojio je dvije duple krune, prije nego što je prešao u Lacio gdje je i završio karijeru
62 pregleda 0 komentar(a)
Klose, Foto: Beta/AP
Klose, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 12.05.2018. 15:36h

Šampion Njemačke, Bajern Minhen, potvrdio je da je Miroslav Klose novi trener mlađih kategorija slavnog kluba.

On je najbolji strijelac svih vremena na Svjetskim prvenstvima i najbolji strijelac u istoriji Njemačke, a od sezone 2018/2019 preuzeće tim Bajerna do 17 godina.

Klose je bio u Bajernu od 2007. do 2011. godine i odigrao ukupno 98 mečeva i postigao 24 gola. U tom periodu osvojio je dvije duple krune, prije nego što je prešao u Lacio gdje je i završio karijeru.

“Zaista se radujem svojoj ulozi u Bajernovoj akademiji. Daću sve od sebe da opravdam ulogu koja mi je data za razvoj mladih igrača.”, rekao je Miroslav Klose, osvajač Svjetskog prvenstva 2014. godine.

Iz Bajerna su potvrdili i da su potpisali trogodišnji ugovor sa 17-godišnjim Frankom Evinom. On je rođen u Kamerunu, ali ima i njemački pasoš. Već je igrao za Njemačku do 18 godina i imao je dva nastupa ove sezone za prvi tim Bajerna.

“Frank je veoma brz i ima sjajne fizičke predispozicije. Veoma smo srećni što smo obezbijedili njegove usluge na duži period.”, izjavio je Hasan Salihamidžić, sportski direktor Bajern Minhena.

“Ovo je zaista ogromna čast. Želim još mnogo da učim. Nadam se da ću opravdati očekivanja uprave klupa.”, rekao je Evina.

Bonus video: