Mornar bolji od Sutjeske

Nakon Bokelja i Mladosti, Mlornar je bio bolji od Sutjeske. Rezultat u Baru bio je 2:1...
0 komentar(a)
Ažurirano: 06.02.2012. 20:28h

Drugoligaš iz Bara je i u trećem pripremnom meču savladao rivale iz elitnog karavana.

Nakon Bokelja i Mladosti, izabranici Obrena Sarića po veoma hladnom i vjetrovitom vremenu bili su bolji u duelu sa Nikšićanima i stigli do zasluženog trijumfa koji uliva dodatni optimizam.

Prvom golu domaćih prethodio je odličan udarac napadača Jovančova sa 20-ak metara koji je golman gostiju Bulajić krajnjim naporom izbacio u korner.

Nakon udarca iz ugla mladi Metović je pokazao sav svoj potencijal i majstorski zatresao mrežu rivala. Barani su nakon toga imali još jednu zrelu priliku, ali novajlija Bogdanović nije uputio loptu ka mreži.

I u drugom poluvremenu viđena je ista slika. Ozbiljniji i konkretniji su bili fudbaleri Mornara, iako su gosti loptu imali više u svom posjedu.

Drugi gol je postignut nakon lijepog solo prodora Tomaševića, koji je nesebično poslužio Metjajića, a ovome nije bilo teško da matira protivničkog čuvara mreže.

Mornar – Sutjeska 2:0 (1:0)

Bar - Stadion: SRC „Topolica“. Gledalaca: oko 100. Sudije: Simović, Jovanović, Vujović (Bar). Strijelci: Metović u 12. i Metjajić u 60. minutu.

Mornar: Dabović, Tomašević, Jasavić, Nenezić, Bubanja, Obradović, Cicović, Metović, Kacić, Jovančov, Bogdanović. Igrali su još: Gačević, Kovač, Damjanović, Vojvodić, Šćekić, Merdović, Metjajić, Paljokić, Knežević, Vučinić.

Sutjeska: Bujalić, Jelić, Ćuković, Žižić, Đurović, Stefanović, Ćiraković, Jovović, Kostić, Janjušević, Šušnjar. Igrali su još: Radović, Poček, Daković, Lončar.

Bonus video: