Mišel Platini srušio Budućnost u Antaliji

Podgoričani su izgubili sa 2:1, a oba gola protivnika su režirale sudije. Prvi iz nepostojećeg penala, drugi iz ofsajda...
66 pregleda 0 komentar(a)
mugosa, Foto: Savo Prelević
mugosa, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 06.02.2012. 18:08h

Dvije nevjerovatne sudijske greške koštale su fudbalere Budućnosti poraza u drugom pripremnom meču u Antaliji.

Podgoričani su izgubili sa 2:1 od bugarskog CSKA iz Sofije, a oba gola protivnika su režirale sudije - prvi nakon komične situacije u kaznenom prostoru kada je sviran penal, a drugi u sudijskoj nadoknadi, iako je bilo evidentno da je napadač CSKA u velikom ofsajdu...

Ako Budućnosti može da bude utjeha, to je da joj je pobjedu oduzeo fudbaler po imenu Mišel Platini!

Naravno, nije u pitanju slavni francuski as i sadašnji predsjednik UEFA, već Brazilac koji je dobio ime po nekadašnjem fudbaleru Juventusa.

Mišel Platini Meskita je pogodio u 91. minutu iz već pomenutog ofsajda. U pitanju je 28-godišnji napadač iz zemlje kafe i fudbala, koji je u CSKA od 2009. U Evropu je stigao 2008. kada je nastupao za bugarski Černomorec Burgas.

CSKA je poveo u 75. minutu kada je sa bijele tačke pogodio još jedan Brazilac Žunior Moraeš, a Budućnost je izjednačila već u narednom napadu.

Damir Kojašević je odlično prošao po lijevoj strani i uposlio Stefana Mugošu koji je bez problema poslao loptu u mrežu golmana Mbolija.

Budućnost je utakmicu počela u sastavu: Agović, Kamberović, Đikanović, Peković, Radunović, Flavio, N. Vukčević, M. Vukčević, Kojašević, Adrović, Radonjić.

Igrali su još: Ljuljanović, Tatar, Orahovac, Terzić, Tomković, Matić, Kalezić, Golubović, Nikač, Mugoša.

Lider crnogorskog šampionata je prvi meč u Antaliji odigrao u subotu. Tada je duel sa austrijskim trećeligašem Hornom završen bez golova.

Bonus video: