Fudbaleri Spartaka putovali 42 sata do Budve!

Kako se navodi na sajtu kluba, “zbog obilnih padavina i sniježnih odrona bilo je nemoguće putovati autobusom po Crnoj Gori”, pa je ekipa na zimske pripreme od Užica išla vozom
0 komentar(a)
FK Spartak, Foto: Www.fkspartakzlatiborvoda.com
FK Spartak, Foto: Www.fkspartakzlatiborvoda.com
Ažurirano: 06.02.2012. 15:26h

Fudbaleri Spartaka iz Subotice poslije 42 sata puta stigli su danas u Budvu, a uskoro će im se pridružiti i novi trener Zoran Milinković.

Kako se navodi na sajtu subotičkog superligaša, “zbog obilnih padavina i sniježnih odrona bilo je nemoguće putovati autobusom po Crnoj Gori”, pa je ekipa na zimske pripreme od Užica išla vozom.

Uprkos kvaru lokomotive kod Podgorice, igrači i stručni štab Spartaka stigli su do Bara, gdje su ih čekali minibusevi za Budvu.

Klub iz Subotice prije nekoliko dana napustio je trener Zoran Njeguš, a ekipu će u proljećnom dijelu voditi Zoran Milinković, koji je već bio trener kluba iz Subotice.

“Počinjemo sjutra da sprovodimo plan koji je napravljen za ovu fazu priprema. Očekuje se ubrzan dolazak i novog šefa stručnog štaba Zorana Milinkovića, koji će nastaviti po svom programu i pokušati sa ovom ekipom da ostvari zacrtane ciljeve uprave kluba”, navodi se na sajtu Spartaka.

Subotičani su prvi dio sezone završili na 6. mjestu Super lige Srbije, ali je trener Njeguš podnio ostavku pošto smatra da nije dobro odrađen zimski prelazni rok i da ekipa ne može da bude četvrta na kraju prvenstva, što je bio cilj.

Bonus video: