Viljaš-Boaš: Sljedeća sezona biće bolja

"Ne vjerujem da ćemo završiti ispod četvrte pozicije, ali sam rekao igračima da je nerealno da razmišljaju o tituli ove sezone", istakao Portugalac
0 komentar(a)
Viljaš-Boaš, Foto: Reuters
Viljaš-Boaš, Foto: Reuters
Ažurirano: 05.02.2012. 11:14h

Andre Viljaš-Boaš se bori za svoju karijeru u Čelziju, pišu britanski mediji.

Činjenica da mu je jedna od legendi kluba Frenk Lampard češće na klupi nego na terenu, da je ekipa podijeljena, da je poremećena atmosfera, kao i podatak da mnogo zaostaje za liderom Mančester sitijem (15 bodova uz meč manje) navodi na zaključak da će mladi stručnjak na ljeto dobiti otkaz.

Čelzi je daleko od borbe za trofeje ove sezone, što se ne sviđa Romanu Abramoviču.

Rus gubi strpljenje, a portugalski trener pokušava na sve načine da zadrži povjerenje vlasnika kluba i za narednu sezonu.

"Postoje negativnosti kada ne uspijete da ostvarite ciljeve. Međutim, mi smo u periodu promjena, što nikako ne znači da ne treba da se borimo za trofeje. U ovom trenutku vjerujem u sljedeću takmičarsku sezonu, koja bi trebalo da donese mnogo više uspjeha za Čelzi. Ne vjerujem da ćemo završiti ispod četvrte pozicije, ali sam rekao igračima da je nerealno da razmišljaju o tituli ove sezone“, objasnio je Viljaš-Boaš.

Mediji na ostrvu sve više pišu o povratku Žoze Murinja na klupu, a za tu ideju je i Abramovič.

Po svoj prilici trener koji je ljetos stigao iz Porta i potpisao trogodišnji ugovor, u junu će napustiti "Stemford bridž“ i moraće da potraži novi angažman.

Bonus video: