Fudbaleri Sutjeske na pripremama u Meljinama

"Odlučili smo da ekipu preselimo na crnogorsko primorje, sve dok se ne steknu uslovi za nesmetan rad u Nikšiću", kaže sportski direktor Jovan Gardašević
0 komentar(a)
Sutjeska, Foto: Savo Prelević
Sutjeska, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 04.02.2012. 23:02h

Nova destinacija fudbalera Sutjeske od juče je Meljine - izabranici Slaviše Mirkovića u narednih desetak dana brusiće formu za proljećni dio šampionata u kojem ih očekuje borba za opstanak u društvu najboljih. Nikšićani će na crnogorskom primorju kroz prijateljske mečeve tražiti dobitnu kombinaciju za startni tim, a samo najbolji mogu sebi obezbijediti mjesto u startnih 11.

- Boravak na crnogorskom primorju iskoristićemo da odigramo dovoljan broj kontrolnih mečeva. Svi igrači dobiće priliku da pokažu šta znaju. U potpunosti sam zadovoljan kako su momci u dosadašnjem dijelu odgovorili na postavljene zadatke. Ipak, igrači moraju da znaju da iz dana u dan trebaju da se dokazuju, kako na utakmicama, tako i na treninzima. Moramo da ukomponujemo ekipu, budući da smo doveli pet-šest novih imena - kazao je trener Sutjeske, Slaviša Mirković.

Prema planu Sutjeska će na crnogorskom primorju trenirati do 14. februara.

- U ovom trenutku nemoguće je raditi kraj Bistrice. Odlučili smo da ekipu preselimo na crnogorsko primorje, sve dok se ne steknu uslovi za nesmetan rad u Nikšiću. Planirano je da ekipa u Meljinama boravi do 14. februara, ali sada je nemoguće definisati plan – kazao je sportski direktor kluba Jovan Gardašević.

Bonus video: