Vanja Pejović sa Ljuticom u kadetima

Dugi niz godina unazad sa čuvarima mreže primorskog prvoligaša radi nekadašnji golman i legenda ovog kluba Vanja Pejović.
72 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 04.02.2012. 10:37h

Odličan rad sa golmanima u FK Petrovac nije mogao da ostane nezapažen. Dugi niz godina unazad sa čuvarima mreže primorskog prvoligaša radi nekadašnji golman i legenda ovog kluba Vanja Pejović.

Novi selektor kadetske reprezentacije Boris Ljutica u saradnji sa FSCG oformio je stručni štab koji čine mladi i perspektivni stručnjaci čiji je osnovni cilj boljitak igrača u ovom uzrastu. Otuda i ne čudi povjerenje koje je ukazano predanom treneru iz Petrovca. Poziv FSCG da bude trener golmana kadetske reprezentacije predstavlja čast i obavezu.

"Mnogi golmani po završetku karijere nemaju živaca da sebe ulože u rad sa mladima. Ja sam sebe pronašao u tom poslu, a dobri rezultati u prethodnom periodu preporučili su me na najbolji mogući način. Veliku zahvalnost dugujem čelnim ljudima FSCG i novom selektoru Borisu Ljutici kojeg igrački od ranije poznajem iz vremena kada je nastupao za Petrovac", kaže Pejović, najavivši veliki rad:

"Imamo darovite golmane, odlično selektiran stručni štab, i očekuje nas veliki rad ka ostvarenju cilja. Spreman sam za veliki izazov", istakao je Pejović.

Bonus video: