Remi Rudara sa Belhatovom

Fudbaleri Rudara odigrali su danas bez pobjednika (1:1) sa poljskim Belhatovom u prvoj prijateljskoj utakmici na pripremama u Antaliji.
0 komentar(a)
Rudar - Belhatov, Foto: Www.fcrudarpljevlja.com
Rudar - Belhatov, Foto: Www.fcrudarpljevlja.com
Ažurirano: 03.02.2012. 23:03h

Fudbaleri Rudara odigrali su danas bez pobjednika (1:1) sa poljskim Belhatovom u prvoj prijateljskoj utakmici na pripremama u Antaliji.

Pljevljaci su poveli u 78. minutu golom Ivice Jovanovića, izjednačio je Vronski samo dva minuta kasnije. Trener Dragan Radojičić ukazao je šansu postavi koja je maltene iznijela teret prvog dijela šampionata, osim Nenada Stojanovića. Počeli su Mijatović, Miroje Jovanović, Nestorović, Adžić, Radusinović, Vlahović, Brnović, Ivanović, Nerić, Ivica Jovanović i Igumanović, dok su šansu u drugom poluvremenu dobili Vukliš, Francišković, Rustemović, Alić, Popović i Bakoč.

"Utakmica je bila kao za bodove, sa puno duela i trčanja. Prvo poluvrijeme se igralo na mahove, u jednom periodu smo mi bili bolji, pa onda oni i tako naizmjenično. U nastavku smo mi bili konkretniji, Popović je imao polušansu, Nerić je pogodio stativu, dok je Ivica Jovanović završio lijepu akciju u kojoj je učestvovalo više igrača. Ubrzo nas je jedna nepažnja koštala izjednačenja. Odigrali smo dobru utakmicu i imali pravu provjeru sa jakim protivnikom - prokomentarisao je za zvanični sajt Rudara pomoćni trener pljevaljskog tima Sabahudin Bekto.

Pljevljaci će do kraja boravka u Antaliji odigrati još četiri pripremna meča. U srijedu (8. februar) se sastaju sa austrijskim drugoligašom St. Androm, 10. februara rival će biti rumunski Sportul, a 13. njihovi zemljaci iz bukureštanskog Rapida.

Potpisao Kaluđerović

Pljevljaci su dobili pojačanje, ugovor sa Rudarom potpisao je Andrija Kaluđerović, doskorašnji vezista Lovćena i mladi reprezentativac Crne Gore.

Kaluđerović će se priključiti ekipi u Antaliji najvjerovatnije za dva dana, sve će zavisiti od avionskih veza sa Turskom.

Bonus video: