VIŠAK U NAPADU

Milan opet bez Inzagija u Ligi šampiona

Naime, umjesto povrijeđenih i bolesnih Taiva, Gatuza i Kasana, Alegri je za drugi dio LŠ prijavio Mesbaha, El Šaravija i novo pojačanje u napadu, Maksija Lopeza.
56 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 03.02.2012. 12:31h

Filipo Inzagi je bio veoma razočaran kada je uoči starta Lige šampiona saznao da ga trener Masimilijano Alegri u septembru nije uvrstio na spisak za najjače evropsko klupsko takmičenje.

Inzagi je zbog toga razmišljao da u januaru napusti Milan, ali se u posljednji trenutak predomislio i odlučio da ostane. To, međutim, nije uticalo da odluku Alegrija da ga ponovo ne stavi na spisak za nastavak Lige šampiona.

Naime, umjesto povrijeđenih i bolesnih Taiva, Gatuza i Kasana, Alegri je za drugi dio LŠ prijavio Mesbaha, El Šaravija i novo pojačanje u napadu, Maksija Lopeza.

Legendarni fudbaler Milana, tako, neće imati priliku da pretekne Španca Raula iz Šalkea na vrhu liste najboljih strijelaca u istoriji evrokupova, pošto se njegovo ime nije našlo na spisku igrača italijanskog prvaka za prvu fazu Lige šampiona.

Inzagi je do sada postigao 70 golova na evrosceni (od čega 46 u grupnoj fazi Lige šampiona), samo dva manje od nekadašnjeg napadača madridskog Reala, već drugu sezonu člana Šalkea.

Spisak Milana za nastavak LŠ: golmani Abijati, Amelija, Roma, odbrambeni igrači Abate, Antonini, Bonera, De Šćiljo, Mesbah, Mekses, Nesta, Tijago Silva, Jepes, Zambrota, igrači sredine terena Ambrozini, Akvilani, Boateng, Emanuelson, Merkel (B lista), Noćerino, Sidorf, Van Bomel, te napadači El Šaravi, Ibrahimović, Maksi Lopez, Pato i Robinjo.

Preporučujemo za Vas