Lotara Mateusa sad interesuje rijaliti-šou

"Budite sigurni da neće biti nikakvih scena seksa ili nečeg sličnog", rekao je Mateus, čiji rijaliti-šou će se prikazivati na njemačkoj televiziji
0 komentar(a)
Mateus, Foto: Reuters
Mateus, Foto: Reuters
Ažurirano: 30.01.2012. 12:25h

Svjetski šampion sa Njemačkom 1990. i doskorašnji selektor Bugarske Lotar Mateus potpisao je novi ugovor, drugačiji od svih dosadašnjih. Legendarni fudbaler pristao je da bude zvijezda rijaliti šoua, koji će se ekskluzivno prikazivati na njemačkoj televiziji.

Kamere će pratiti gotovo sve aspekte Mateusovog života, čak i one vrlo intimne.

"Tuš kabina i kupatilo su i dalje tabu teme, tako da se neće prikazivati. Budite sigurni da neće biti nikakvih scena seksa ili nečeg sličnog", rekao je Mateus u izjavi za “Bild”.

Ali, kada izađe iz kupatila, nestaće Mateusova privatnost.

"Kamere će me pratiti kroz sve ostale aspekte mog života: biće upaljene kada sam sa djevojkom Joanom, kada sam sa djecom, kada sam na putovanju, kada na bilo koji drugi način trošim svoje slobodno vrjeme".

Ovakav vid “zabave”, tvrdi Mateus, biće i koristan i poučan.

"Želim da ljudi u Njemačkoj napokon upoznaju moje pravo lice. Nisam ja samo ono što piše u naslovima. Mislim da će ovo što spremam donijeti mnogo pozitivnih iznenađenja", dodao je Mateus.

Nekada najbolji evropski fudbaler je po završetku igračke karijere postao mnogo više poznat po četiri propala braka (posebno u svojoj Njemačkoj), nego li po egzotičnoj trenerskoj karijeri.

Trenutno je u “stabilnoj” vezi sa poljskim modelom donjeg veša Joanom Tuščinskom, i planira povratak na trenersku scenu. Volio bi, kako kaže, da to bude Bundes liga.

Dijego Armando Maradona je 1990. godine opisao Mateusa kao “najvećeg rivala kojeg je ikada imao”.

Bonus video: