Maradona ljut na upravu Al Vasla

Čelnici kluba iz Dubaija su rekli da će dovesti šest novih pojačanja u zimskom prelaznom roku, ali nisu ispunili obećanje
0 komentar(a)
Maradona3, Foto: Beta/AP
Maradona3, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 29.01.2012. 13:51h

Legendarni Argentinac Dijego Armando Maradona, sada trener Al Vasla, kritikovao je upravu kluba što mu nisu doveli obećana pojačanja u januarskom prelaznom roku.

Čelnici kluba iz Dubaija su rekli da će dovesti šest novih pojačanja u zimskom prelaznom roku, ali nisu ispunili obećanje.

"Klupski menadžment nije doveo obećana pojačanja. Rečeno mi je da će u klub stići šest novih fudbalera, dobio sam samo dva.” rekao je Maradona poslije ubjedljivog poraza (3:0) u Emirejts kupu od ekipe SC Dubai.

Na teren je izveo drugi tim, jer Al Vasla nema šanse da se plasira dalje.

"Bilo mi je jasno da teško možemo dalje i zato sam izveo rezervni tim. Željeli smo da odmorimo one igrače koji su u posljednje vrijeme proveli mnogo vremena na terenu, a sve u cilju da se što bolje spremimo i odmorimo za nastavak prvenstva i Galf kup”, rekao je Maradona.

Bivši selektor Argentine dobio je samo pojačanja u liku iranskog veziste Mohamada Reze Kalatbarija i zemljaka Ignacija Mersijera.

Bonus video: