"Sandej tajms": Murinjo se na ljeto vraća u Englesku

Izvor blizak portugalskom stručnjaku je rekao da je on ogorčen životom u španskoj prijestonici
0 komentar(a)
Murinjo, Foto: Reuters
Murinjo, Foto: Reuters
Ažurirano: 29.01.2012. 11:01h

Žoze Murinjo na kraju sezone napušta Real i vraća se u Englesku, tvrdi britanski "Sandej tajms”.

Špekulacija oko toga u medijima se provlače već nekoliko nedjelja, a razlog je to što neki ljudi unutar kluba rade protiv njega.

Madriđani su u subotu veče pred svojim navijačima savladali Saragosu (3:1), što im je bio 17. trijumf ove sezone u Primeri i imaju 52 boda, sedam više od aktuelnog šampiona Barselone.

Izvor blizak portugalskom stručnjaku je, za "Sandej tajms”, rekao da je ogorčen životom u španskoj prijestonici.

"Žoze je bolestan i umoran od situacije u Madridu. Nije bitno da li će ove sezone osvojiti titulu ili ne, ne radi s eovdje o novcu. On je odlučio da se vrati u Englesku i to će se dogoditi u ljetnjem prelaznom roku”, prenosi „Sandej tajms”.

Murinjo u Realu zarađuje godišnje 8,4 miliona funti, a ranije je bio povezivan sa oba kluba iz Mančestera, dok su lošije igre Čelzija ove sezone stavile pod sumnju ostanak Andre Viljaša-Boaša na klupi.

Takođe, nije jasna situacija sa Arsenom Vengerom, jer već godinama nema trofeja, upravu izdaje strpljenje, a Hari Rednap će vjerovatno preuzeti selekciju Engleske, pa će i Totenhem u potargu za trenerom.

Četrdesetdevetogodišnji trener je 2010. godine proglašen najboljim na svijetu nakon što je sa Interom osvojio Ligu šampiona, Skudeto i Kup Italije.

Sa Realom je prošle sezone uzeo ”Kup kralja”.

Bonus video: