"Građani" odbili trampu Kerola za Teveza

Obrazloženje je da lider šampinata Premijer lige nema interes da mijenja Teveza za Kerola, a ni Roberto Manćini nije bio oduševljen idejom da visoki napadač dođe u njegov tim
0 komentar(a)
kerol, Foto: Reuters
kerol, Foto: Reuters
Ažurirano: 29.01.2012. 10:15h

Mančester siti je odbio ponudu Liverpula da Karlos Tevez dođe na "Enfild roud”, a da u suprotnom pravcu ode Endi Kerol, koji je u januaru prošle godine stigao iz Njukasla za 35 miliona eura, prenose britanski mediji.

Uprava "redsa” kontaktirala je u četvrtak veče Brajana Mervuda, jednog od ljudi iz vrha Mančester sitija, ali je odmah usliedio negativan odgovor.

Obrazloženje je da lider šampinata Premijer lige nema interes da mijenja Teveza za Kerola, a ni Roberto Manćini nije bio oduševljen idejom da visoki napadač dođe u njegov tim.

Argentinac bi naredne nedjelje trebalo da se pojavi na „Itihad stadionu” i vjerovatno ga čeka nova kazna, jer je proteklih šest nedjelja bio u domovini bez dozvole čelnika kluba.

Englezi pišu da u Mančester sitiju razmišljaju da otpuste Teveza i tuže ga za nepoštovanje i kršenje ugovora.

Tevez je bio željan da u januaru pređe u Milan, ali Mančester siti nije bio zadovoljan ponudom, dok sam igrač nije htio da ode u PSŽ iako su Parižani ponudili 37 miliona eura za obeštećenje, što je zadovoljilo čelnike "građana”.

Tako će on, najvjerovatnije, ostati u Engleskoj, jer se prelazni rok završava u utorak u ponoć, a mala je vjerovatnoća da bi moglo doći do spektakularnog obrta i da Tevez napusti Mančester.

Bonus video: