Veljko Batrović u Viđevu iz Lođa

"Poljaci veoma ozbiljno računaju na Veljka, koji je u Lođu dočekan na fantastičan nači", kazao je Zoran Batrović, Veljkov otac.
127 pregleda 0 komentar(a)
Veljko Batrović, Foto: Privatna arhiva
Veljko Batrović, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 28.01.2012. 10:38h

Omladinac Zete, 17-godišnji Veljko Batrović nastavlja karijeru u Viđevu iz Lođa. Talentovani fudbaler je u nekoliko proteklih dana boravio u Poljskoj, gdje su dogovoreni uslovi trogodišnjeg ugovora. Batrović je već otputovao u Tunis gdje će nastaviti pripreme sa novim timom.

Mladi napadač će u martu proslaviti 18. rođendan i potpisati profesionalni ugovor sa sedmoplasiranim timom iz poljskog šampionata.

"Poljaci veoma ozbiljno računaju na Veljka, koji je u Lođu dočekan na fantastičan način. O tome svjedoči i činjenica da je u tamošnjoj javnosti najavljen kao “balkanski Mesi”. Zadovoljni smo postignutim dogovorom, a zahvalni smo i menadžeru Draganu Popoviću", kazao je Zoran Batrović, koji je potpisao ugovor kao otac maloljetnog fudbalera.

Dosadašnja nada Zete proširiće koloniju crnogorskih internacionalaca u Poljskoj. U istoj zemlji dokazuju se Luka Pejović, Marko Ćetković, Ermin Seratlić (Jagielonija), te Vladimir Boljević (Krakovija).

Dres LKS Lođa koji je gradski rival Batrovićevog tima nosi i bivši golman Petrovca, mladi reprezentativac Pavle Velimirović, a nedavno je istu ekipu napustio crnogorski reprezentativac Mladen Kašćelan

Bonus video: