Nojeru izmiče voz za Mundijal

Iskusni čuvar mreže je ranije napustio i današnji trening uoči utakmice sa Štutgartom (subota 15.30), što je nastavak agonije, jer nijednom nije ostao sa saigračima do kraja na terenu otkada se vratio prije mjesec
0 komentar(a)
Nojer, Foto: Reuters
Nojer, Foto: Reuters
Ažurirano: 10.05.2018. 16:48h

Njemci vjerovatno imaju najboljeg golmana na svijetu, ali je veliko pitanje da li će sa njim krenuti u odbranu titule prvaka svijeta.

U pitanju je, naravno, Manuel Nojer, koji je van terena od 16. septembra, kada je posljednji put branio za Bajern protiv Majnca.

Tada je ponovo povrijedio kost u stopalu (zbog toga je ranije završio i sezonu 2016/2017), a prve prognoze su bile da će biti spreman za januar.

Povratak na teren se konstantno odlagao, a posljednja informacija je bila da će braniti u finalu Kupa Njemačke protiv Ajntrahta 19. maja. Od toga, po svemu sudeći, neće biti ništa.

Iskusni čuvar mreže je ranije napustio i današnji trening uoči utakmice sa Štutgartom (subota 15.30), što je nastavak agonije, jer nijednom nije ostao sa saigračima do kraja na terenu otkada se vratio prije mjesec.

I sam Nojer je u utorak u intervjuu rekao da mu je nezamislivo da ode na Svjetsko prvenstvo bez ijednog odigranog meča, a vrijeme mu ističe.

Možda će, ipak, selektor Joakim Lev zbog starih zasluga odvesti Nojera u Rusiju i čekati da dostigne pravu formu. Ako to bude moguće...

Bonus video: