Ruskim navijačima besplatan prevoz do Poljske i Ukrajine

Ruski premijer Vladimir Putin je predložio da dvije najveće ruske avio kompanije - Aeroflot i Transaero - organizuju besplatne letove za utakmice ruske reprezentacije na EP
54 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 23.01.2012. 17:53h

Dvije najveće ruske avio kompanije odobrile su predlog ruskog premijera Vladimir Putina da ruskim navijačima ponude besplatan prevoz na utakmice Evropskog prvenstva koje se na ljeto održava u Ukrajini i Poljskoj.

Nakon sastanka sa grupama navijača, čiji su predstavnici rekli da su avio karte za zemlje domaćine Eura 2012. preskupe, Putin je predložio da dvije najveće ruske kompanije - Aeroflot i Transaero - organizuju besplatne letove za utakmice ruske reprezentacije na Evropskom prvenstvu.

"Spremni smo da učestvujemo u toj inicijativi, ali to je još uvijek u fazi dogovora. "Naš partner Gazpromneft-Aero je saglasan da dobavi gorivo za let do Kijeva", saopštili su iz kompanije Transaero.

Aeroflot je takođe dao pristanak, ali broj letova i destinacije koje bi pokrivao nisu još određeni.

Rusija u grupi na Euru igra u Poljskoj. Četvrtfinalne i polufinalne utakmice će da se igraju i u Ukraijini i Poljskoj, a finale je u Kijevu.

Bonus video: