Sukobili se Serhio Ramos i Murinjo

Portugalac je prišao Ramosu i poručio mu da su ga fudbaleri "uništili negativnim komentarima u javnosti poslije El Klasika"
0 komentar(a)
Murinjo, Foto: Reuters
Murinjo, Foto: Reuters
Ažurirano: 22.01.2012. 15:42h

Poraz od Barselone u prvom meču polufinala "Kupa kralja“ ostavio je teže posljedice u taboru Reala nego što se očekivalo.

Kako javljaju španski mediji, a prenose sportske.net, na treningu Madriđana došlo je do verbalnog sukoba između Žoze Murinja i Serhija Ramosa.

Tokom treninga održanog u petak, Murinjo je prišao Ramosu i poručio mu da su ga fudbaleri "uništili negativnim komentarima u javnosti poslije El Klasika".

“Ne treneru, ti samo čitaš ono što je objavljeno u medijima, ne ono što smo mi rekli” navodno je odgovorio Ramos.

Kako prenosi "Marka“, Murinjo se tada obrušio i na kapitena ekipe Ikera Kasiljasa.

“Naravno, pošto ste vi Španci svjetski šampioni, vas niko u medijima ne dira, ni tebe ni golmana” planuo je Murinjo.

Ta posljednja opaska je došla kao reakcija na izjavu Kasiljasa koji je stajao nekih dvadesetak metara dalje i bijesno prokomentarisao da “se u Realu ne priča iza nečijih leđa”.

Tada je "Posebni“ potpuno pobjesnio i osvrnuo se na igru Serhija Ramosa, koga je upitao gdje je bio kod vodećeg pogotka.

“Čuvao sam Pikea” rekao je Ramos, na šta je Portugalac odgovorio: “Pa, trebalo je da paziš Pujola i možda ne bi primili pogodak.”

“Pujol i Pike su pravili višak u napadu i otvarali prostor napadačima, pa smo odlučili da ne odstupamo od igrača koje smo markirali do tada” rekao je Ramos na šta je Murinjo poptuno pobjesnio.

“Sada se baviš i trenerskim poslom, jel da?” rekao je Murinjo.

“Ne, ali nekada moraš donositi odluke na osnovu situacije u igri. A, pošto ti nikada nisi bio profesionalni fudbaler, onda i ne znaš da je na terenu ponekad potrebno napraviti određene promjene”, oštro je odgovorio Ramos.

Španski mediji danas neprekidno bruje o sukobu koji bi mogao da ostavi pogubne posljedice u "kraljevskom timu“ i za sada niko ne zna kako će se stvari dalje odvijati.

Bonus video: