Kašćelan na meti Budućnosti

Kašćelan je minulu polusezonu proveo u LSK Lođu, kao pozajmljen igrač Jagielonije, ali svejedno - nastupa u prilično jačoj ligi nego što je crnogorska.
0 komentar(a)
Mladen Kašćelan, Foto: Savo Prelević
Mladen Kašćelan, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 22.01.2012. 09:28h

Budućnost će u januarskom prelaznom roku pokušati da dovede Mladena Kašćelana, vezistu poljske Jagielonije i crnogorskog reprezentativca.

Koliko je ovaj cilj realan, znaće se narednih dana. Kašćelan je minulu polusezonu proveo u LSK Lođu, kao pozajmljen igrač Jagielonije, ali svejedno - nastupa u prilično jačoj ligi nego što je crnogorska.

Kašćelan je klasični zadnji vezni, učestvuje u izgradnji, ali i kvarenju protivničke igre, a takav profil fudbalera Podgoričani trenutno nemaju.

Ukoliko Budućnost uspije da angažuje crnogorskog reprezentativca biće to drugo pojačanje u prelaznom roku, pošto će Damir Kojašević u ponedjeljak će i zvanično postati član podgoričkog kluba, sa kojim već trenira nekoliko dana.

Budućnost su u zimskom prelaznom roku napustili Sanibal Orahovac, Draško Božović, Nijazim Padović, Luka Rotković i Radivoje Golubović i Blažo Perutović.

Bonus video: