Kojašević potpisuje u ponedjeljak

"Ima još nekih kombinacija, ali sam odbio sve, jer sam obećao Budućnosti da ću potpisati ugovor", rekao je Kojašević za SportSport.ba.
0 komentar(a)
Ažurirano: 21.01.2012. 16:26h

Damir Kojašević u ponedjeljak će i zvanično postati član Budućnosti, sa kojom već trenira nekoliko dana. Nekadašnji igrač Dečića, Jagielonije i Zete je prošao ljekarske preglede, pa ostaje samo da parafira jednogodišnji ugovor sa podgoričkim klubom.

"Kada sam sve dogovorio sa ekipom iz Podgorice dobio sam poziv da idem u Kinu. Ima još nekih kombinacija, ali sam odbio sve, jer sam obećao Budućnosti da ću potpisati ugovor", rekao je Kojašević za SportSport.ba.

Poznat po nadimku “Piksi”, Kajošević je bio važna uzdanica Sarajeva, o čemu najbolje govori podatak da je nosio desetku na leđima. Igrao je i evrokupove, ljetos je u kvalifikacijama za Ligu Evrope dao značajan doprinos u eliminaciji švedskog Erebra, nakon čega je Sarajevo ispalo od Sparte Prag.

"Žao mi je što je sa Sarajevom sve tako ispalo. Nadam se da će dovesti nekoliko igrača i da će se boriti za titulu. Još jednom bih se želio zahvaliti navijačima", dodao je 24-godišnji Kajošević.

Budućnost su u zimskom prelaznom roku napustili Sanibal Orahovac, Draško Božović, Nijazim Padović, Luka Rotković i Radivoje Golubović, Blažo Perutović.

Inače, Budućnost je danas odigrala prijateljsku utakmicu sa Komom, koja je završena bez pobjednika - 1:1.

Bonus video: