Krstajić pozvao Đurića na televizijski duel

Neka ponese sve svoje papire i nek pozove svoje suflere, da ne bi više bilo nikakvih manipulacija", rekao je Krstajić Tanjugu.
0 komentar(a)
Ažurirano: 18.01.2012. 18:26h

Bivši sportski direktor fudbalskog kluba Partizan Mladen Krstajić pozvao je danas prvog čoveka crno-bijelih Dragan Đurića na javni televizijski duel.

"Nemam snage više da komuniciram preko medija sa Đurićem. Želim javno da ga pozovem da na bilo kojoj televiziji uživo izađemo na duel, 'jedan na jedan'. Neka Đurić izabere teleziviju i novinara koji će da vodi taj duel. Neka ponese sve svoje papire i nek pozove svoje suflere, da ne bi više bilo nikakvih manipulacija", rekao je Krstajić Tanjugu.

Upravni odbor Partizana je krajem 2011. godine smijenio Krstajića zbog, kako je navedeno, kršenja statuta i radnih obaveza. Krstajiću je podršku pružio i tadašnji trener Aleksandar Stanojević, koji je smijenjen prošle nedjelje.

"Ja sam imao karijeru kakvu sam imao. Vidim da Đurić voli da se reklamira, a nema snage da izađe u javnost i da se obrati lično. Možemo da izađemo direktno na duel, da nas prati cijela Srbija i armija crno-bijelih navijača. Đurić do juče nije ni znao kad Partizan igra utakmice, a ja samo želim da se sa njim suočim direktno i uživo", zaključio je Krstajić.

Umjesto Stanojevića uprava crno-bijelih je za trenera imenovala Izraelca Avrama Granta.

Đurić je ranije danas u intervjuu za klupski sajt ponovio stav da je sportski sektor na čelu sa Stanojević i Krstajićem najveći krivac za eliminaciju od irskog Šamroka, što je, kako je naveo, najveći neuspjeh na evropskoj sceni.

Bonus video: