Siti tri boda od kote 100, Čelsi vjerovatno bez Lige šampiona, Hadersfild izborio opstanak

Čelsi je ostao na dva boda zaostatka za četvrtoplasiranim Liverpulom, dok je Hadersfild ušao u mirnu luku, kolo prije kraja prvenstva
0 komentar(a)
česi hadersfild, Foto: Reuters
česi hadersfild, Foto: Reuters
Ažurirano: 09.05.2018. 21:09h

Čelsi, sada je već izvjesno, neće igrati u Ligi šampiona, a Hadersfild će sigurno i naredne sezone biti član Premijer lige.

Njihov duel u Londonu završen je 1:1, pa je Čelsi ostao na dva boda zaostatka za četvrtoplasiranim Liverpulom, dok je Hadersfild ušao u mirnu luku, kolo prije kraja prvenstva.

U Čempionšip zvanično ide Svonsi, pored ranije otpisanih Vest Broma i Stouka.

Francuz Depotr doveo je goste u vođstvo na Stamford bridžu u 50. minutu, a 12 minuta kasnije izjednačio je Markos Alonso.

Mančester siti je savladao Brajton 3:1, tako da je zadržao šanse prvenstvo završi sa 100 bodova. Ima ih 97, a u posljednjem kolu gostuje Sautemptonu.

Pobjedu šampionu donijeli su Danilo, Bernardo Silva i Fernandinjo. Strijelac za goste bio je Uljoa.

Totenhem je pogotkom Harija Kejna savladao Njukasl 1:0 i osigurao Ligu šampiona.

Lester je bio bolji od Arsenala 3:1.

Ihenačo je doveo "lisice" u vođstvo u 14. minutu, da bi odmah zatim gosti ostali sa desetoricom, nakon što je mladi Grk Mavropanos dobio crveni karton zbog faula kada je bio posljednji igrač odbrane.

"Tobdžije" su, ipak, izjednačile preko Obamejanga, da bi Vardi iz penala i Marez donijeli svom timu pobjedu na oproštaju od navijača.

Bonus video: