Umjesto pod Goricom, Zvezda pod Malim brdom

"Nema sumnje da će stadion biti odlično ispunjen i da nas čeka pravi spektakl u Petrovcu", rekao je sportski direktor Petrovca Mitar Goliš.
130 pregleda 0 komentar(a)
Petrovac, Foto: Savo Prelević
Petrovac, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 17.01.2012. 11:23h

Umjesto najavljenog duela između Budućnosti i Crvene Zvezde u okviru priprema za predstojeća iskušenja u domaćim šampionatima ova dva tima, na pomolu je znatno drugačiji epilog od najavljenog.

Naime, prema informacijama čelnih ljudi FK Petrovac, najprijatnije iznenađenje T-Com crnogorske lige ugostiće 25. januara na stadionu pod Malim brdom nekadašnjeg prvaka Evrope. Kontakt je ranije uspostavljen, zbog obaveza crveno-bijelih duel je bio pod znakom pitanja, a sada je i definitivno dogovoren.

"U kontaktu sa predsjednikom Crvene zvezde dogovoren je pripremni meč koji će biti odigran na našem stadionu 25. januara sa početkom u 13 časova. Nismo se nadali ovakvom epilogu, tim prije što je tim iz Beograda u tom terminu trebalo da odigra meč sa ekipom Budućnosti, ali smo obavješteni da je naš poziv prihvaćen.

Bolju provjeru sigurno nećemo imati, bez obzira kome će trener Prosinečki ukazari povjerenje. Biće nam velika čast da ugostimo Zvezdu, a siguran sam da će i naši igrači imati šta da pokažu na terenu. Petrovac postaje sve ozbiljniji klub i ovaj meč je još jedna potvrda te tvrdnje. Nema sumnje da će stadion biti odlično ispunjen i da nas čeka pravi spektakl u Petrovcu", rekao je sportski direktor Petrovca Mitar Goliš.

Bonus video: