Siti ponudio 19 miliona za Jovetića, Fiorentina rekla ne

Ostaje da se vidi dokle će Fiorentina odolijevati ponudama koje stižu za Jovetića, jer je jasno da će cijena rasti nakon odličnih partija koje Jo-Jo pruža na startu ove sezone
0 komentar(a)
Ažurirano: 17.01.2012. 09:58h

Stevan Jovetić je meti Mančester sitija, nedavno je objavio italijanski Korijere Fiorentino, a juče je portal iz Firence “Brivido sportivo” (“Sportska trema”) objavio da je klub trenera Roberta Manćinija, koji je itekako zainteresovan za crnogorskog reprezentativca, poslao i prvu ponudu.

Lider Premijer lige je, naime, ponudio 16 miliona funti (oko 19 miliona eura) za Jovetića. Fiorentina je preko sportskog direktora Pantalea Korvina, piše “Brivido sportivo”, poslala negativan odgovor na ponudu Sitija.

Jovetić je nedavno produžio ugovor sa Fiorentinom do 2016. godine. Klub iz Iz Firence je više puta ponovljeno da Jovetića smatraju najvažnijom karikom u predstojećim godinama, liderom ekipe.

Ostaje da se vidi dokle će Fiorentina odolijevati ponudama koje svakodnevno stižu za Jovetića, jer je jasno da će cijena rasti nakon odličnih partija koje Jo-Jo pruža na startu ove sezone, iako su rezultati razočaravajući, posebno nakon nedjeljnog poraza na “Frankiju” od Lećea.

“Razumijemo razočaranje navijača, kojima poručujem da ćemo uvijek pružati maksimum. Okrenuti smo Kaljariju, ne želimo sada da popustimo. Važno je da navijači budu uz nas. Znam da je izlizana fraza, ali su navijači realno veoma važni za nas. Važno je da znaju da svaki igrač daje veliki značaj navijanju i reakciji sa tribina za vrijeme utakmica. Ako stižu zvižduci nakon greške, igrač će biti manje miran i rizikuje novu grešku”, kazao je Jovetić ekskluzivnom intervjuu za današnje štampano izdanje “Brivido sportivo”, koji izlazi nedjeljno.

Jovetić kaže da razumije navijače koji polako gube strpljenje …

“Navijači su u pravu što gube strpljenje. Ali ponavljam, njihova podrška nam je neophodna. Sa druge strane, zvižduci tokom meča nam ne pomažu. Na kraju utakmice, ako odigramo loše, zaslužujemo svaku kritiku. Ali je važno da nas navijači ne napuste, za dobro Fiorentine”, dodao je Jovetić.

Bonus video: