Igrači se zagrijali, upravu čeka posao

Radoslav Batak je u potrazi za inostranim angažmanom, a za sada je neizvjesno šta će biti sa vezistom Igorom Matićem. On je nedavno poručio čelnicima kluba da je spreman da ostane pod istim uslovima koje je imao i do sada.
0 komentar(a)
Mogren, Foto: Vesko Belojević
Mogren, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 15.01.2012. 20:58h

Početak zimskih priprema šampiona Mogrena protekao je bez mnogo pompe, te uobičajenoj atmosferi u jednom segmentu - prozivka na Lugovima, potom odlazak na Jaz i prvi trening... Igrači i stručni štab su, dakle, nakon dužeg odmora započeli radne obaveze, a biće dosta posla i za upravu kluba u narednom periodu.

U odsustvu dvojice direktora - Bora Lazovića i Ilije Rađenovića fudbalere je pozdravio trener Branislav Milačić. Iskusni stručnjak im je poželio puno sreće, zdravlja i sportskog uspjeha, a potom poručio:

"Ukoliko ne budete igrali ozbiljan i moderan fudbal, nećete imati uspjeha u svojim karijerama. A fudbal nije zabava, već ozbiljan posao. U finišu jesenjeg dijela došli smo do drugačijeg načina igre, do onog čemu težimo" kazao je, između ostalog, Milačić svojim pulenima u svlačionici.

Budvani su, međutim, daleko od vrha, na diobi trećeg mjesta sa Zetom (vodeća Budućnost ima devet bodova prednosti). Zbog toga je bitka za plasman na evro-scenu realnost “žutih”...

"To pričam ja, ali moguće da će direktor Lazović reći da treba da se borimo za prvo mjesto. U svakom slučaju, želim da što bolje pripremim ekipu za nastavak takmičenja, cilj je da igramo dobar fudbal" rekao je Milačić.

Mogren je ljetos pretrpio velike promjene u igračkom kadru, ostao bez većine prvotimaca. “Žuti” su, međutim, sada suočeni sa novim odlascima - reprezentativni štoper Radoslav Batak je u potrazi za inostranim angažmanom, a za sada je neizvjesno šta će biti sa vezistom Igorom Matićem, koji je počeo pripreme.

Matić je nedavno poručio čelnicima kluba da je spreman da ostane pod istim uslovima koje je imao i do sada, pa ostaje da se vidi da li će dvije strane pronaći zajednički jezik. Za sada su otišli Risto Lakić, Predrag Ranđelović i Stefan Radovanović.

Sa druge strane, klub je dobio pojačanja u napadu - “žuti” dres obukli su Miloš Stevović (stigao iz Lovćena) i dosadašnji špic Dečića, mladi reprezentativac Adis Đoković.

"Biće vjerovatno još promjena, a ponovo su tu mlade snage, što je dobro" zaključio je Milačić.

Mogren će prvu pripremnu utakmicu odigrati 24. januara protiv Bokelja, dok će četiri dana kasnije učestvovati na pripremnom turniru u Tuzima.

Bonus video: